єкзамен билети ПАХВ


            РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 1

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Поняття процесу, апарату та класифікація процесів основних процесів харчової технології.
2. Процеси сорбції.
3. Процес подрібнювання.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 2

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Основні фізико-технічні властивості харчових продуктів.
2. Процеси кристалізація і розчинення.
3. Процес пресування.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 3

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Основні закономірності масообміну.
3. Процес змішування та поділ сипких продуктів.






Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 4

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Методи досліджень і розрахунків процесів та апаратів.
2. Процеси екстрагування та перегонка.
3. Процеси охолодження та заморожування





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 5

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Основи раціональної побудови апаратів.
2. Основні закономірності масообміну.
3. Процеси подрібнювання.






Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 6

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси отримання неоднорідних систем.
2. Процес випарювання та конденсація.
3. Основні фізико - технічні властивості харчових продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 7

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси розділення неоднорідних систем.
2. Основи раціональної побудови апаратів.
3. Процеси сорбції.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 8

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Поняття процесу, апарату та класифікація процесів основних процесів харчової технології.
2. Процес пресування.
3. Процес змішування та поділ сипких продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 9

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси екстрагування та перегонка.
2. Основи раціональної побудови апаратів.
3. Основні фізико - технічні властивості харчових продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 10

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси розділення неоднорідних систем..
2. Процеси сорбції.
3. Процеси кристалізація і розчинення.






Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 11

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси охолодження та заморожування.
3. Основи раціональної побудови апаратів.






Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 12

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси сорбції.
2. Процес подрібнювання.
3. Основні фізико - технічні властивості харчових продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 13

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процес змішування та поділ сипких продуктів.
3. Основні закономірності масообміну.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 14

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси отримання неоднорідних систем.
2. Процеси подрібнювання.
3. Методи досліджень і розрахунків процесів та апаратів




Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 15

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»

1. Процеси отримання неоднорідних систем.
2. Процес змішування та поділ сипких продуктів.
3. Основні закономірності масообміну





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 16

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси сорбції.
2. Процеси охолодження та заморожування.
3. Процеси кристалізація і розчинення.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 17

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси екстрагування та перегонка.
2. Процес пресування.
3. Процеси сорбції.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 18

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси отримання неоднорідних систем.
2. Основні закономірності масообміну.
3. Процеси охолодження та заморожування.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 19

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси кристалізація і розчинення.
3. Процес подрібнювання





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 20

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Основні фізико-технічні властивості харчових продуктів.
2. Процеси сорбції.
3. Процес подрібнювання.




Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 21

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси екстрагування та перегонка.
3. Процес змішування та поділ сипких продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 22

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Основи раціональної побудови апаратів.
2. Процес випарювання та конденсація
3. Процеси подрібнювання.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 23

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси розділення неоднорідних систем.
2. Процес пресування.
3. Процеси сорбції.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 24

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси екстрагування та перегонка.
2. Основи раціональної побудови апаратів.
3. Процеси кристалізація і розчинення.






Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет №25

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процес подрібнювання.
3. Основи раціональної побудови апаратів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 26

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процеси подрібнювання.
3. Основні закономірності масообміну.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 27

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процеси подрібнювання.
3. Методи досліджень і розрахунків процесів та апаратів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 28

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси сорбції.
2. Процес подрібнювання.
3. Основи раціональної побудови апаратів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 29

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси екстрагування та перегонка.
2. Процеси сорбції.
3. Процеси кристалізація і розчинення





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.

РОЗГЛЯНУТО
на засіданні кафедри кухарських
та обслуговуючих професій
Протокол №______від__________20     р
Зав. кафедри ___________

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ДНЗ «ОВПУ МТС»
________________С.П. Білоконенко

Екзаменаційний білет № 30

з дисципліни « Процеси  та апарати  харчових виробництв »
для студентів спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової продукції»
галузь знань «Харчова промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог з технології харчування»


1. Процеси розділення неоднорідних систем.
2. Процес пресування.
3. Процес змішування та поділ сипких продуктів.





Викладач:                      Улановський А.М.
Зам. директора НР                          Степурко Г.П.



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Лекція 14 (1) Тема. ТЕПЛООБМІННІ АПАРАТИ

Лекція 5, 6 Тема. ПРОЦЕСИ РОЗДІЛЕННЯ НЕОДНОРІДНИХ СИСТЕМ

Лекція 19 5.3. ЕКСТРАГУВАННЯ