єкзамен билети ПАХВ
Екзаменаційний
білет № 1
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Поняття процесу,
апарату та класифікація процесів основних процесів харчової технології.
2. Процеси
сорбції.
3. Процес подрібнювання.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 2
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Основні фізико-технічні властивості харчових продуктів.
2.
Процеси кристалізація
і розчинення.
3. Процес пресування.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 3
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів спеціальності
5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Загальні закономірності технологічних процесів.
2.
Основні закономірності масообміну.
3. Процес змішування та поділ
сипких продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П
|
|||
Екзаменаційний
білет № 4
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Методи досліджень і розрахунків процесів та
апаратів.
2. Процеси екстрагування та перегонка.
3. Процеси охолодження
та заморожування
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 5
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Основи раціональної
побудови апаратів.
2. Основні
закономірності масообміну.
3.
Процеси подрібнювання.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 6
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси отримання
неоднорідних систем.
2. Процес випарювання та конденсація.
3. Основні фізико - технічні
властивості харчових продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 7
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси розділення
неоднорідних систем.
2. Основи раціональної
побудови апаратів.
3. Процеси сорбції.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 8
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1. Поняття процесу,
апарату та класифікація процесів основних процесів харчової технології.
2. Процес пресування.
3. Процес змішування та поділ
сипких продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 9
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1.
Процеси екстрагування та перегонка.
2.
Основи раціональної побудови апаратів.
3.
Основні фізико - технічні властивості харчових продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 10
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1.
Процеси розділення неоднорідних систем..
2. Процеси сорбції.
3.
Процеси кристалізація і розчинення.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П
|
|||
Екзаменаційний
білет № 11
з дисципліни « Процеси та апарати
харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси охолодження та
заморожування.
3.
Основи раціональної побудови апаратів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 12
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси сорбції.
2. Процес подрібнювання.
3.
Основні фізико - технічні властивості харчових продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 13
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процес змішування та поділ
сипких продуктів.
3. Основні
закономірності масообміну.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 14
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси отримання
неоднорідних систем.
2. Процеси подрібнювання.
3. Методи досліджень і
розрахунків процесів та апаратів
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 15
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Процеси отримання неоднорідних систем.
2.
Процес змішування
та поділ сипких продуктів.
3.
Основні закономірності масообміну
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 16
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси сорбції.
2. Процеси охолодження та
заморожування.
3.
Процеси кристалізація і розчинення.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 17
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1.
Процеси екстрагування та перегонка.
2. Процес пресування.
3. Процеси сорбції.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 18
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси отримання
неоднорідних систем.
2. Основні
закономірності масообміну.
3.
Процеси охолодження
та заморожування.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 19
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів спеціальності
5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси кристалізація і розчинення.
3.
Процес подрібнювання
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 20
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Основні
фізико-технічні властивості харчових продуктів.
2. Процеси
сорбції.
3. Процес подрібнювання.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 21
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процеси екстрагування та перегонка.
3.
Процес змішування
та поділ сипких продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 22
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Основи раціональної
побудови апаратів.
2. Процес випарювання та конденсація
3.
Процеси подрібнювання.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 23
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1. Процеси розділення
неоднорідних систем.
2. Процес пресування.
3. Процеси сорбції.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 24
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація «Технік-технолог
з технології харчування»
1.
Процеси екстрагування та перегонка.
2.
Основи раціональної побудови апаратів.
3.
Процеси кристалізація і розчинення.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР Степурко Г.П
|
|||
Екзаменаційний
білет №25
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів спеціальності
5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Загальні закономірності технологічних процесів.
2. Процес подрібнювання.
3.
Основи раціональної побудови апаратів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 26
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процеси подрібнювання.
3. Основні
закономірності масообміну.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 27
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова промисловість
та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процес випарювання та конденсація.
2. Процеси подрібнювання.
3. Методи досліджень і
розрахунків процесів та апаратів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 28
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси сорбції.
2. Процес подрібнювання.
3.
Основи раціональної побудови апаратів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР Степурко
Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 29
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів
спеціальності 5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1.
Процеси екстрагування та перегонка.
2. Процеси сорбції.
3.
Процеси кристалізація і розчинення
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
|||
Екзаменаційний
білет № 30
з дисципліни «
Процеси та апарати харчових виробництв »
для студентів спеціальності
5.05170101
«Виробництво харчової
продукції»
галузь знань «Харчова
промисловість та переробка сільської продукції»
кваліфікація
«Технік-технолог з технології харчування»
1. Процеси розділення
неоднорідних систем.
2. Процес пресування.
3. Процес змішування та поділ
сипких продуктів.
Викладач:
Улановський А.М.
Зам.
директора НР
Степурко Г.П.
|
Комментарии
Отправить комментарий